VNG MEETING ‘Sociaal Domein’

De 3e meeting met ca 60 deelnemers over het Sociaal Domein werd een actieve en energieke bijeenkomst! De deelnemers werden getrakteerd op de innovatieve en inspirerende visie van De Gasfabriek en gingen vervolgens tijdens twee KIK sessies met elkaar in gesprek over vernieuwende concepten. De opbrengst van de middag was een nieuwe visie ‘Zorg in het Sociaal Domein moet mbv automatisering slimmer, efficiënter en effectiever worden ingericht’. Er ontstond een voorstel om zowel fysiek als virtueel een centraal ‘regie-platform’ in te richten waar mensen terecht kunnen met hun hulpvraag en effectief en efficiënt geholpen worden…………nu wachten op de VNG of er hier een actief vervolg op komt. De Gasfabriek doet graag mee!

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by