De HanzeNet propositie – radicale transformatie energiemarkt

 

In onze blog van 29 juni schetsten we een “energie-beeld” van Deventer in 2020.  Van centraal opgewekte energie naar lokaal duurzame opgewekte energie, onze ultieme droom. Wil jij actief meewerken het onmogelijke mogelijk te maken, samen een droom realiseren, samen te werken aan de duurzame stad van morgen?

Op donderdag 1 september organiseren we de Kick Off van de propositie duurzame lokale energie. We werken samen een plan uit om energiebedrijven overbodig te maken door energie lokaal (tot op wijknivo) op te wekken, op te slaan en (stiekem?) onderling te verhandelen. Dat bij elkaar noemen we het HanzeNet. Disruptieve innovatie ten top, zoals b.v. beschreven in dit artikel.

Deelname staat open voor iedereen die een actieve duurzame bijdrage wil en kan leveren: studenten, scholen, bedrijven, overheid, ZP ‘rs, geïnteresseerde bewoners …..etc.

Doe actief met ons mee, je kunt je HIER aanmelden.

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by