OOK ‘ESSENT-GEBOUW’ WORDT ONDERDEEL VAN BUSINESS INNOVATIE CAMPUS!

Het voormalige ‘JAREN 80’ ESSENT-kantoor aan de Zutphensestraat 6 in Deventer wordt onderdeel van de BUSINESS INNOVATIE CAMPUS ‘DE GASFABRIEK’. Sinds oktober 2015 is het BIC huurder van een deel van het gebouw. Sinds januari 2016 neemt de belangstelling en deelname vanuit OVERHEID (gemeente en provincie), ONDERWIJS ( HBO en Universiteit) en ONDERNEMERS meer en meer toe. Er worden steeds meer evenementen georganiseerd gericht op ondernemen, innoveren en duurzaamheid en vanwege een toenemende belangstelling hiervoor groeit het BIC al uit haar jasje. Daarnaast zijn er steeds meer mensen die ‘erbij’ willen zijn, van Start-Ups, kennis-instellingen en gemeente(n) tot ZP-ers en MKB bedrijven die lid worden en een bedrijfsruimte/kantoor willen huren in deze energieke en ondernemende omgeving. De 3 naastgelegen Gasfabriek-panden worden na de bouwvak gerenoveerd en vormen onderdeel van het campus-terrein en inmiddels wordt gewerkt aan een overall-plan waarin het ESSENT-kantoor onderdeel wordt van het campus-terrein. Inmiddels zijn er ca 5 partijen die na de zomervakantie hun intrek nemen in het pand en staan er nog enkele belangstellenden (zowel vanuit onderwijs, bedrijfsleven en dienstverlening) in de ‘rij’.

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by