Workshop Blockchain geslaagd

Blockchain, Bitcoin – het zijn termen die je vaak hoort de laatste tijd. Wat houden deze innovatieve termen eigenlijk in? En wat kan je ermee? Is de technologie erachter echt zo disruptief en geniaal als vaak wordt beweerd?

Coinversable geeft antwoord

18 Januari was er een workshop in de Gasfabriek waar door Coinversable antwoord werd gegeven op deze vragen. Er werd een uitleg gegeven en er was volop ruimte voor vragen en discussie. Het mooiste onderdeel was dat we met elkaar deze technologie ervaren hebben door een fysieke blockchain te bouwen. Tot slot hebben we gekeken naar de mogelijke toepassingen in de verschillende vakgebieden van de aanwezigen.

Meer blockchain workshops in het vooruitzicht

Had jij graag bij deze workshop willen zijn? Geen probleem, de workshop wordt vaker georganiseerd, kijk op de site van Coinversable voor actuele data voor de workshop blockchain, of kijk in de agenda van De Gasfabriek.

De kosten voor deze workshop bedragen €75,- per deelnemer, excl. BTW. Een workshop op maat binnen jouw eigen organisatie is ook mogelijk, neem daarvoor contact met ons op. Hiervoor geldt een speciaal tarief. Voor aanmelden of meer informatie stuur een email naar erwin@coinversable.com of bel 06 155 63 738.

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by