Kickoff Pilot Voorstroom

Met de startbijeenkomst op 4 oktober in Business Innovatie Centrum De Gasfabriek is de aftrap gegeven van Pilot Voorstroom. The Code Crew en Greenchoice gaan samen met de deelnemende energiecoöperaties LochemEnergieEMECEnergiecoöperatie ZonnedaelZonnecollectief Tuindorp Hengelo en Ecostroom in de komende maanden werken aan de doorontwikkeling van Voorstroom.

In het bijzonder wordt het proces rondom het afsluiten van een productieperiode van een postcoderoos project onder de loep genomen. Hierover blijkt onder zowel coöperaties als deelnemers nog veel onduidelijkheid te bestaan. Daardoor loopt de afhandeling bij coöperatie en energieleverancier nu nog onnodig veel vertraging op.

Voorstroom gaat het gehele proces optimaliseren door het zoveel mogelijk te automatiseren. Flexibiliteit voor de coöperatie en het betrekken van de participant staan daarbij centraal.

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by