Workshop Teamdriver Kompas: meer autonomie, betrokkenheid, innovatiekracht en motivatie

Op 8 november, tussen 14:00 en 17:00 uur, geeft Menno Braakman de workshop “Teamdriver Kompas”

Veel start-ups slaan essentiële stappen over in hun groei naar volwassenheid. MKB-ondernemers wensen meer betrokken en innovatieve werknemers en kunnen zelf vaak moeilijk loslaten. Corporates zoeken naar meer innovatiekracht en adaptability door middel van agile en leen methodes. De één focust op een betere structuur en samenwerkingsvorm. De ander werkt aan de cultuur. Het Teamdriver Kompas stimuleert een positieve ontwikkeling in beide: structuur én cultuur.
 
Het Teamdriver Kompas is een tool die op meerdere manieren kan worden ingezet:
 
– Het Koers Kompas is een werkwijze voor teams die innovatiever en autonomer willen worden. In projecten krijgt het teamlid dat een fase het beste ligt, de leiding
 
– Het Persoonlijk Kompas en Team Kompas zijn de spiegels voor teamleden en teams: door middel van korte vragenlijsten en onze software, krijgen we inzicht in onze kracht en potentie. Het geeft ook inzicht in de samenstelling en mate van synergie in het team. De teamleden werken vanuit hun kracht en werken aan meesterschap op het gebied van hun grootste talenten. Ze laten los wat niet bij ze past.
Zo ontstaat er veel meer drive en energie op een project.  Ego verdwijnt en teamleden zien elkaar echt voor wat ze waard zijn
 
– Het Organisatie Kompas toont directeuren op een soort weegschaal of ambities met de huidige samenstelling van medewerkers kunnen worden waargemaakt. Zijn er wel innovators in ons bedrijf aanwezig? Hebben we genoeg creatieve kracht om tot nieuwe producten te komen? Hebben we voldoende marketing & salestalent om tractie te krijgen in de markt?
 
Zo creëert het Teamdriver Kompas meer autonomie, betrokkenheid, innovatiekracht en motivatie! 
Inhoud workshop:
  • Uitleg Teamdriver Kompas
  • Zelf aan de slag met het Koers Kompas
  • Inzicht in je Persoonlijke Kompas
  • Mogelijkheden van het Team Kompas

 

Schrijf je hier in voor de workshop van 8 november

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by