MASTERCLASS ARTIFICIAL INTELLIGENCE EN DEEP LEARNING

Technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en Artificial Intelligence (AI) is daar een belangrijk onderdeel van. Hoe zorg je ervoor dat je mee kunt surfen op die stroming en je vakgebied naar een hoger niveau kunt tillen?

In de masterclass verdiep je je in AI en deep learning en ga je de mogelijkheden zien die deze technologie biedt voor je vakgebied. Denk aan mogelijkheden als patroonherkenning en kennisopbouw, maar ook aan het efficiënter maken van activiteiten.

Je kennis en ervaring als professional is waardevol; je weet als geen ander wat er beter kan en anders moet in je vakgebied. Artificial intelligence kan op veel punten tot verbetering en doorbraken leiden. Met de opgedane kennis en nieuwe inzichten kom je sterker te staan in je vak.

De eerstvolgende masterclasses worden verzorgt op:

19 oktober 2018, 15:30 – 17:00 uur, De Gasfabriek, Deventer

23 november 2018, 15:30 – 17:00 uur, De Gasfabriek, Deventer

Direct aanmelden kan op: www.meetaime.com/workshop

Leden van Salland Academy melden zich per voorkeur aan via https://www.sallandacademy.com/events/masterclass-artificial-intelligence-en-deep-learning-2/

Voor informatie over de masterclass kunt u contact opnemen met Gertjan Boks. Per email: gertjan@meetaime.com of telefonisch op 06-27193528. Andere vragen over de mogelijkheden van artificial Intelligence en big data in uw vak of bedrijf zijn uiteraard welkom.

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by