Persbericht Boodschap aan de Stad
Vrijdag 3 mei start Drtv in samenwerking met het MKB Deventer live vanuit “De Kantine” op het terrein van de Gasfabriek het maandelijkse business en lifestyle radioprogramma ‘Boodschap aan de Stad’.

 

‘Boodschap aan de Stad’ is het gloednieuwe business en lifestyle programma over actuele thema’s met een directe relatie tot wonen, werken en leven in onze mooie Hanzestad. Het thema van de eerste uitzending is ‘woonklimaat in Deventer’. Deventer is steeds meer in trek bij jonge professionals uit het gehele land, maar voldoet onze stad aan de voorwaarde om deze toestroom aan nieuw talent ook adequaat te kunnen huisvesten en thuis te laten voelen.

Over kansen en mogelijkheden laten in deze eerste aflevering verschillende deskundigen hun licht schijnen waaronder wethouder Rob de Geest, Marijn Rolleman van Deventer Locaal en woningmarkt expert Erwin Getreuer van Getreuer Makelaars. Daarnaast wordt het programma muzikaal en literair omlijst door o.a. singer songwriter Pieter Verdam en stadsdichter Wibo Kosters.

Dus vanaf 3 mei, iedere eerste vrijdag van de maand van 15.00 tot 17.00 uur,‘Boodschap aan de Stad’. Het gloednieuwe business en lifestyle programma met alles wat u weten wilt over wonen, werken en leven in onze mooie Hanzestad.

Wilt u een live uitzending bijwonen? Vanaf 14.30 uur bent u van harte welkom in “De Kantine” gevestigd op het Gasfabriekterrein, Zutphenseweg 6b, 7418 AJ Deventer.

Drtv is te ontvangen op 107.3 FM (ether) of op 104.1 FM (kabel). En natuurlijk via www.deventerrtv.nl

 

 

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by