FEDA ledenevent bij De Gasfabriek: Inspiratie en Innovatie!

Afgelopen week ontvingen wij bij De Gasfabriek 70 enthousiaste leden van FEDA tijdens het FEDA-ledenevent 2019. Samen met hen organiseerden wij een informatie en inspiratie dag op het gebied van innovatie en nieuwe technologieën. We startten de dag met een lunch in onze grote zaal en sloten af met een BBQ buiten in de stretchtent. Na de Algemene Ledenvergadering kregen de deelnemers een energyzer van Willem Poterman over hoe de wereld om ons heen verandert en welke impact dit heeft. Vervolgens werden zij geïnspireerd tijdens workshops over Artificial Intelligence & Big Data, Virtual & Augmented Reality, Blockchain en Internet of Things.

Deelnemers werden getriggerd

Het directe contact tussen FEDA leden en specialisten stond wat projectleider Stefanie Daalman betreft, centraal tijdens het ledenevent. “Dit jaar kozen wij voor een programma waarbij we niet plenair een presentatie gaven over alles wat er leeft en op stapel staat binnen FEDA, maar waar we zoveel mogelijk persoonlijk contact wilden maken. Dit deden we door de workshops over de nieuwe technologieën, maar ook de thematische table tops in de grote zaal droegen hieraan bij. De dag liep vlot, de catering was top en de planning werd goed gehaald. De deelnemers werden getriggerd op de diverse onderwerpen, dit alles bij een door ons zeer gewaardeerde locatie!”

Sparren in een inspirerende omgeving

Marcel Fortuin, één van de ondernemers binnen de Gasfabriek én dagvoorzitter van het FEDA-ledenevent 2019: “Met dit cluster van de verschillende technologieën zijn we in staat te verbinden, en dat is uniek. We kijken bovendien vanuit de bedrijven zelf; wat speelt hier en welke nieuwe technologieën kunnen hen hierin ondersteunen. Door in een inspirerende omgeving met elkaar te sparren ontstaan er vaak ideeën die je de dag daarvoor niet voor mogelijk had gehouden.”

FEDA

Brancheorganisatie FEDA is het ondernemersplatform in aandrijf- en automatiseringstechniek. Zij bieden hun leden een netwerk, informatie en inspiratie voor Bedrijfsvoering, Business en Belangen. FEDA draagt bij aan het bedrijfssucces van zo’n 150 leden in de wereld van aandrijf- en automatiseringstechniek. De FEDA leden bieden werkgelegenheid aan 30.000 werknemers en zij realiseren met hen een totale jaaromzet van ruim 4,3 miljard.

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by