Tweede aflevering Boodschap aan de Stad

Op vrijdag 7 juni zendt Deventer Radio en Televisie in samenwerking met het MKB Deventer wederom het radioprogramma Boodschap aan de Stad uit. Boodschap aan de Stad is een interactief radioprogramma dat elke eerste vrijdag van de maand wordt uitgezonden, live vanuit eetcafé De Kantine op het Gasfabriekterrein.

In de tweede aflevering laten bekende gasten uit Deventer hun licht schijnen over het overnachten en beleven in Deventer. Onder andere wethouder Thomas Walder, Carlijn Leenders (stadsmarketing) en Miranda Bouwmeester (Sandton IJsselhotel) schuiven onder het genot van een verfrissend drankje aan bij presentatoren Rob Kraak en Paul Arentshorst. Singer-songwriter Martin van de Vrugt speelt zijn eigen geschreven songs en dichter Alex Gentjens geeft zijn poëtische kijk op het thema.

Iedere eerste vrijdag van de maand van 15.00 tot 17.00 uur: Boodschap aan de Stad. Het nieuwe interactieve radioprogramma met ditmaal alles wat u wilt weten over overnachten en beleven in Deventer.

Bijwonen? Dat kan! U bent vanaf 14.30 uur van harte welkom in eetcafé De Kantine, gelegen op het Gasfabriekterrein aan de Zutphenseweg 6b in Deventer.

Uitzending gemist? Op www.deventerrtv.nl kunt u Boodschap aan de Stad van afgelopen 3 mei terugluisteren. Deze uitzending stond in het teken van wonen, werken en leven in Deventer.

Luisteren? Boodschap aan de Stad wordt live uitgevonden op Deventer Radio op 107.3 FM in de ether of op 104.1 FM via de kabel. Natuurlijk is de uitzending ook te luisteren via www.deventerrtv.nl

 

 

 

 

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by