De start van Safe4u Alarmsystemen, een mooi voorbeeld van samenwerking van bedrijven binnen De Gasfabriek.

Safe4u Alarmsystemen Nederland B.V. Hét alarmsysteem dat waarschuwt bij inbraak én bij insluiping.

Rindert-Jan Dijkstra en Gerhard van Klaveren zijn de ondernemers achter Safe4u Nederland. Zij kennen elkaar uit hun netwerk en hebben beiden aantoonbare ondernemerservaring.

Gerhard was al werkzaam op De Gasfabriek voor Cleantech Regio. Gerhard vertelt: “Ik wilde heel graag met Safe4u op De Gasfabriek zitten. Het ondernemerschap is hier duidelijk voelbaar. Daarnaast is de campus goed gevuld met een mooi netwerk aan mensen, met allemaal een eigen professie.” Rindert-Jan vult aan: “Die ervaring heb ik inmiddels ook, je loopt snel even binnen, alsof het je collega’s zijn.”

De Gasfabriek

Safe4u Alarmsystemen Nederland B.V. is gevestigd op De Gasfabriek te Deventer. Het Business Innovatie Centrum is onderdeel van het ECO Systeem van De Gasfabriek. Samenwerkende start-ups ontwikkelen samen met opdrachtgevers en innovatieleden nieuwe businessmodellen die gebaseerd zijn op schaalbare IT – New Technology. Hier uit ontstaan innovatieve en vaak disruptieve ideeën en kansrijke proposities.

Gerhard merkt op: “Ik had al contact met Lilian Thijssen, kandidaat notaris bij Smalbraak Notarissen voor een andere onderneming die ik in het verleden heb gehad. Het samenwerken met Lilian is professioneel en persoonlijk, daarnaast kende ik de jongens van de Brandeniers vanuit het netwerk.”

“We hebben eerst op De Gasfabriek onze plannen samen uitgewerkt, Lilian heeft de BV opgericht en vervolgens zijn we gestart met de samenwerking met de Brandeniers,” aldus Rindert-Jan.

Gerhard gaat verder: “Daarna is het hard gegaan, al snel hadden we contact met Wouter van MapGear, die voor ons naast automatisering en telefonie ook een aantal dataoplossingen had. Wouter verwees ons door naar Roel Elsman van KNOX. Inmiddels werken wij ook met Van Hanze voor onze administratie en Erna Pieters van Met Recht voor het legal gedeelte.”

“Zelfs onze verzekeringen doen we op De Gasfabriek, bij Arne van Zeqerz,” zo merkt Rindert-Jan op.

Safe4u Nederland

Safe4u is een bedrijf dat is gevestigd in Deventer, op het terrein van De Gasfabriek. Wij bieden voor de Nederlandse markt een alarmsysteem voor woonhuizen en bedrijfspanden, dat zich op een aantal belangrijke punten onderscheidt van de systemen die op dit moment op de markt zijn. Met ons – made in Germany – systeem is een pand tot 800 m2 binnen 45 seconden volledig beveiligd, zonder kabels en sensoren. Het werkt onafhankelijk van wifi of internet en is dus niet te hacken. Safe4u Nederland werkt inmiddels met 18 safety consultants die bij jou op locatie een veiligheidscheck kunnen doen én het systeem bij jou thuis (of voor jouw bedrijf) kunnen demonstreren!

 

De start

“Zonder de mensen en bedrijven die verbonden zijn aan De Gasfabriek waren wij nooit zo snel van start gegaan, dat is zó mooi om te ervaren. Snelheid zonder kwaliteitsverlies,” aldus Gerhard van Klaveren.

 

Ben jij benieuwd of het inbraakalarmsysteem van Safe4u ook voor jouw huis of bedrijfspand een uitkomst kan bieden? Kijk dan op www.safe4u.nl of maak vrijblijvend een afspraak.

Probeer de nieuwe Safe4u 365pro bij jou thuis! Uiteraard is het advies 100% gratis en vrijblijvend.

Safe4u Alarmsystemen Nederland B.V. | Zutphenseweg 6 | Deventer

Telefoon: 0570 244 200 | Mail: info@safe4u.nl | www.safe4u.nl

 

 

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by