Van Lanschot bij De Gasfabriek

Afgelopen woensdag ontvingen wij 75 relaties en medewerkers van Van Lanschot in De Gasfabriek. De toepassing van technologieën zoals Blockchain, Artificial Intelligence en Internet of Things stonden hierbij centraal. Het was een zeer interessante avond die Van Lanschot in samenwerking met Rob ten Berge van De Gasfabriek heeft georganiseerd.

Onder begeleiding van tech-ondernemers Steven Verkuil (Blockchain) Albert van der Meer (IOT) en Gertjan Boks (AI) bespraken we vragen zoals: Hoe kun je hier nu al op anticiperen om te voorkomen dat je wordt ingehaald door de markt?  Wat is de toekomst van jouw businessmodel? En, hoe kun je innovatieve technologie inzetten binnen je eigen bedrijf om bestaansrecht te houden? Welke toepassingen bestaan al met deze technieken. Wat heeft De Gasfabriek al met deze technieken gedaan voor hun klanten?

Na een korte pauze vertelde Harry Romkema, die ook co-founder is van De Gasfabriek over het ontstaan en de toekomst van Topicus.

Geïnspireerd en met een hapje en een drankje vertrokken de deelnemers vervolgens richting de kelder, waar zij een rondleiding kregen en in gesprek gingen met de (startup)ondernemers die zich bezig houden met deze technieken.

Wij kijken terug op een energieke, geslaagde middag en avond!

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by