Juist nù online doorgaan, met innovatieve new IT-Tech!

Met nieuwe digitale technieken, online in business blijven én nieuwe kansen creëren! Zo gaan wij het corona virus óók te lijf. De Gasfabriek Campus oogt natuurlijk een stuk leger, maar ondertussen wordt er hard gewerkt aan slimme online proposities door onze bewoners en de startups van het Business Innovatie Centrum. Zo ook voor het onderwijs door Codidact-learning #Onderwijsonline?

Codidact-learning is naast face-to-face-onderwijs, vanaf vandaag ook volledig online beschikbaar! Heb je door de Coronacrisis tijd over? Dan nodigen we je uit (gratis) mee te doen. Haal ook Codidact-badges! Dat zijn micro-certificaten die je haalt door te werken met de nieuwste technieken. Daarnaast is er volop gelegenheid om hulp te vragen aan andere deelnemers!

Kijk voor meer informatie en het aanbod op: https://badgecollect.app/…/1LJYPG6rgtWpTBLp6tYQ8esXFy3v4bsf…

In elke badge vind je hoe je te werk kunt gaan.

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by