team.blue betrekt Deventer Innovatie Campus

team.blue betrekt Deventer Innovatie Campus

Europese techgigant team.blue begint 2021 met de opening van een nieuwe locatie op de Gasfabriek Business Innovation Campus in Deventer. Deze zal dienen als centrale werkplek voor team.blue-medewerkers in de regio Oost-Nederland.

De wens om anders te kijken naar de werklocaties bestond al langer bij team.blue en is door de komst van COVID-19 actueler dan ooit. Binnen de kantoren wil het bedrijf steeds meer de nadruk leggen op ontmoeten en creativiteit, terwijl concentratie en productie ook op andere plekken plaats kunnen vinden, zoals thuis.

Dat op De Gasfabriek Campus zoveel bedrijven en instellingen samenkomen maakt het een geweldige voedingsbodem voor talent en innovatie. Het is een clubhuis, waar de persoonlijke kanten van werken worden belicht.

“De combinatie van onderwijs, ondernemingszin, innovatie en IT in een no-nonsense jasje maakt dat we ons enorm thuis voelen op de Gasfabriek. “ – Mark van Rooijen, Head of Strategic Projects, team.blue.

Veel grote techbedrijven hebben zich snel aangepast aan een wereld waarin locatieonafhankelijk werken de norm is, of dit nu om thuiswerken of flexwerkplekken gaat. Met deze stap bereidt team.blue zich dan ook steeds verder voor op de toekomst.

Wethouder Thomas Walder is blij met de komst van team.blue naar de Gasfabriek Business Innovation Campus. “Ik vind het mooi dat team.blue inzet op een nieuwe manier van werken met focus op ontmoeting, inspiratie en kennisdelen. Dat is precies wat de Gasfabriek wil zijn. Niet alleen technische innovatie, maar ook innovatief samenwerken. Mooi dat een grote Europese speler dit herkent, daarin mee wil spelen en daarbij voor Deventer kiest!”

Behoud van talent

De Gasfabriek draagt ook op een andere manier bij aan de toekomst. De ligging aan de A1 in het oosten van het land zorgt ervoor dat talent in het oosten wordt behouden en niet richting de Randstad vertrekt. Iets dat ook volledig aansluit bij het gedachtegoed van De Gasfabriek.

“Met de Gasfabriek blijven we bouwen om onze idealen te verwezenlijken. team.blue past in die idealen en bouwt met ons mee. Onvoorwaardelijk en daar is lef voor nodig.” – Meindert Pesman, De Gasfabriek.

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by