Gasfabriek deelauto rijdt rond op eigen opgewekte stroom

Heb jij hem al gespot? De nieuwe Gasfabriek deelauto is er! De Mini is elektrisch en rijdt volledig op eigen opgewekte stroom afkomstig van de zonnepanelen die op het dak liggen van het prachtig gekleurde kantoorpand. Gaaf toch!

Vorig jaar zijn er een groot aantal zonnepanelen geplaatst op het dak van het kantoorgebouw. Deze panelen produceren meer stroom dan het kantoorpand nodig heeft. Om een deel van de overtollige stroom direct in te zetten kan er ook stroom getankt worden bij de onlangs geplaatste laadpalen. Een groot voordeel aangezien steeds meer ondernemers en bezoekers rijden in een elektrische auto.

De deelauto is als extra voorziening aan de Gasfabriek toegevoegd, speciaal voor alle ondernemers op de campus. Rob: ‘Op deze manier kunnen we nog meer faciliteiten bieden en het past perfect binnen ons concept. Er zijn genoeg ondernemers die geen waarde hechten aan een eigen auto en toch mobiel willen zijn. Deze gedeelde campus auto is hiervoor de ideale oplossing’.

Gebruik via een applicatie

Aan de hand van een app kan iedereen de deelauto meenemen. Dit is een kwestie van de app downloaden, account aanmaken, reserveren en rijden. Zelf proberen? Bekijk de volledige uitleg in deze PDF en rijdt binnenkort rond in de Gasfabriek deelauto! P.S. Rijd verantwoord, want met deze uitvoering rijd je niet bepaald onherkenbaar rond.

 

 

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by