TECHFEAST; Hét nieuwste techfestival van het Oosten

Op vrijdag 16 juni is Innovatiecampus de Gasfabriek in Deventer het toneel voor alles rondom tech. Als onderdeel van het Hanzejaar 2023 zetten we de nieuwste technologische ontwikkelingen in het zonnetje tijdens technologie festival TECHFEAST. Een samenkomst van IT-talent en professionals rondom thema’s als Artificial Intelligence, Robotics, Cyber Security, Blockchain, Metaverse en nog veel meer. […]

TECHFEAST; Hét nieuwste techfestival van het Oosten

Op vrijdag 16 juni is Innovatiecampus de Gasfabriek in Deventer het toneel voor alles rondom tech. Als onderdeel van het Hanzejaar 2023 zetten we de nieuwste technologische ontwikkelingen in het zonnetje tijdens technologie festival TECHFEAST. Een samenkomst van IT-talent en professionals rondom thema’s als Artificial Intelligence, Robotics, Cyber Security, Blockchain, Metaverse en nog veel meer.

Tech Talent

Het aantal Tech-ondernemingen in Deventer is groot en divers. Deventer telt meer dan 2.700 IT bedrijven waar dagelijks meer dan 9.000 mensen met de nieuwste technologieën werken op het gebied van content, IT en innovatie. Alle redenen dus om Deventer als Tech-stad en de regio groots op de kaart te zetten. Daar hoort ook voldoende talent bij en daarvoor slaan we de handen ineen met het bedrijfsleven, het onderwijs en de gemeente.

TECHFEAST – “TECH Festival East Netherlands”

Voor al die mensen met affiniteit voor tech organiseren we TECHFEAST. Tijdens TECHFEAST vieren we moderne technologie van en in het Oosten in de breedste zin van het woord: van hard- tot software, van idee tot uitvoering en van manager tot engineer.

Innovators, wetenschappers en trendwatchers nemen aan de hand van keynotes bezoekers mee in de toekomst van technologie. Tech ondernemers en specialisten laten aan de hand van interactieve presentaties, Q&A’s en workshops zien hoe ze innovatieve technologieën nu al toepassen en hoe je deze zelf kunt inzetten.

Enkele hoogtepunten uit het programma zijn onder andere:

● Frank Ferro, Director of Insights van PostNL over het gebruik van algoritmes en de ‘data reis’ van PostNL;

● Wim Naudé, Professor van de Universiteit van Aachen, over het Einde van de wereld? Hoe onze technologie stagneert en wat we eraan kunnen doen;

● Joost Diepenmaat, COO van Moneybird, over de productontwikkeling methodieken die het bedrijf in staat stellen om in rap tempo vooruitstrevende software te ontwikkelen en op te leveren;

● Arend Luten, Software Engineer van Tembo, over hoe hij experimenteert met moderne autonome robots binnen fabrieksomgevingen.

Op het evenemententerrein van Innovatiecampus De Gasfabriek in Deventer is er voor iedereen wat wils. Zo vinden bezoekers hier de drie ‘area’s’ met elk een eigen thema: de Inspire stage voor inspiratie en vergezichten, de Activate stage voor de nieuwste toepassingen van technologie en de Demonstrate stage met interactieve workshops.

Het Hanzejaar 2023

TECHFEAST is onderdeel van het programma van Hanzejaar 2023. We verbinden (aanstormend) talent met gevestigde bedrijven uit de regio, delen bestaande kennis en kijken naar de toekomst met een knipoog naar het Hanzeverleden van Deventer. Kortom, we gaan aan de slag met de Hanzestad van de toekomst. Meer weten? Kijk op: www.deventer.info/hanzejaar2023/.

Tickets

De Earlybird Tickets zijn nu verkrijgbaar via www.techfeast.nl. Kom als student, professional, team of bedrijf samen met ons de toekomst van technologie vieren en laat je inspireren door de tech in het Oosten.

De organisatie van TECHFEAST werkt bovendien ontzettend graag samen met lokale partijen. Wil je als bedrijf, organisatie of professional betrokken zijn? Neem dan contact op via info@techfeast.nl.

TECHFEAST wordt mogelijk gemaakt door: Deventer Informatiestad, Programic, Studio Vibe, Topicus, Print.com de Gemeente Deventer en het Hanzejaar 2023.

Gerelateerd nieuws

Alle Topicanen op De Gasfabriek voor De TopiConf 2024!

Alle Topicanen op De Gasfabriek voor De TopiConf 2024!

Alle Topicanen op De Gasfabriek voor De TopiConf 2024! 🦎 TopiConf is hét event waar Topicanen kennis, visie, interesses en ideeën met elkaar delen. Waar inspiratie op wordt gedaan. En waar zij laten zien aan welke awesome projecten (met impact!) gewerkt wordt.

Lees meer
Werkplaats Overijssel 16 mei

Werkplaats Overijssel 16 mei

Donderdag 16 mei was De Gasfabriek het terrein voor de jaarlijkse Werkplaats Overijssel met als thema: Techniek achter de energietransitie: feiten en fabels. Georganiseerd door het provinciale programma Nieuwe Energie Overijssel, stond deze dag in het teken van samen...

Lees meer

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by