Ontwikkelingen rondom De Gasfabriek op de radio

Bij Deventer Radio vertellen Gaby Bosch en Marc Harmsen over de fysieke transformatie van de Gasfabriek en over de groeiende rol van kennis en innovatie campus dat invloed heeft op Deventer.

Ontwikkelingen rondom De Gasfabriek op de radio

Inzichten vanuit de Gasfabriek: een blik op de toekomst

Bij Deventer Radio vertellen Gaby Bosch en Marc Harmsen over de fysieke transformatie van de Gasfabriek en over de groeiende rol van kennis en innovatie campus dat invloed heeft op Deventer.

🌱 Duurzaamheid en samenwerking: De Gasfabriek is meer zijn dan alleen een verzameling gebouwen. Het is een broedplaats voor duurzame innovaties en verrassende samenwerkingen. Een plek waar ondernemers worden aangemoedigd om hun grenzen te verleggen en gezamenlijk te streven naar een betere toekomst.

🏭 Bruisende ontwikkelingen dat door de hele stad voelbaar is: in de afgelopen jaren is de Gasfabriek uitgegroeid tot een bruisende hub voor innovatie en ondernemerschap. Dit heeft effect op de hele kennis-as die Deventer doorkruist en waar de Gasfabriek een groot onderdeel van is.

🏗️ Architectonische visie van Marc: Gebouw X is The Next BIC Step voor de Gasfabriek. Marc vertelt over het bijzondere ontwerp en de gevel dat bestaat uit cortenstaal. Het is een knap staaltje architectuur dat linkt naar het verleden van de Gasfabriek met zijn ritmische lijnen en materialen. Het gebouw symboliseert niet alleen de geschiedenis, maar ook de toekomstgerichte visie van de Gasfabriek.

Deze inzichten belichten niet alleen de fysieke transformatie van de Gasfabriek, maar ook de groeiende rol ervan als katalysator voor positieve verandering in Deventer en daarbuiten. 💡

Benieuwd naar het volledige interview? Luister hier naar Gabriël en Marc vanaf minuut 23: het radiogesprek

Gerelateerd nieuws

Alle Topicanen op De Gasfabriek voor De TopiConf 2024!

Alle Topicanen op De Gasfabriek voor De TopiConf 2024!

Alle Topicanen op De Gasfabriek voor De TopiConf 2024! 🦎 TopiConf is hét event waar Topicanen kennis, visie, interesses en ideeën met elkaar delen. Waar inspiratie op wordt gedaan. En waar zij laten zien aan welke awesome projecten (met impact!) gewerkt wordt.

Lees meer
Werkplaats Overijssel 16 mei

Werkplaats Overijssel 16 mei

Donderdag 16 mei was De Gasfabriek het terrein voor de jaarlijkse Werkplaats Overijssel met als thema: Techniek achter de energietransitie: feiten en fabels. Georganiseerd door het provinciale programma Nieuwe Energie Overijssel, stond deze dag in het teken van samen...

Lees meer
Cortenstalen gevelelementen Gebouw X

Cortenstalen gevelelementen Gebouw X

De cortenstalen gevelelementen van VPT zijn onlangs gemonteerd bij GEBOUW X op onze Gasfabriek in Deventer. De binnenspouwbladen zijn gemaakt door Strobox. Eén prachtige StartUp, die met stro geïsoleerd HSB elementen produceert. Een mooie samenwerking en een prachtig...

Lees meer

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by