Alle Topicanen op De Gasfabriek voor De TopiConf 2024!

Alle Topicanen op De Gasfabriek voor De TopiConf 2024! 🦎 TopiConf is hét event waar Topicanen kennis, visie, interesses en ideeën met elkaar delen. Waar inspiratie op wordt gedaan. En waar zij laten zien aan welke awesome projecten (met impact!) gewerkt wordt.

Alle Topicanen op De Gasfabriek voor De TopiConf 2024!

Alle Topicanen op De Gasfabriek voor De TopiConf 2024! 🦎 TopiConf is hét event waar Topicanen kennis, visie, interesses en ideeën met elkaar delen. Waar inspiratie op wordt gedaan. En waar zij laten zien aan welke awesome projecten (met impact!) gewerkt wordt.

Voor de veertiende keer op rij organiseert Topicus TopiConf: waarin kennisdeling centraal staat. TopiConf, dat staat voor Topicus Conferentie, is gericht op het IT-kennisveld, met meer dan 50 workshops en sessies in verschillende richtingen, zoals development, architectuur, DevOps, Security en het verbeteren van je team en jezelf! Stefan Hessels, van Topicus: “Wij organiseren dit voor onze eigen medewerkers en ook 80% van de sprekers zijn onze eigen mensen. We merken dat het zo veel energie en nieuwe inzichten geeft. Bovendien is het de perfecte plek om collega’s te ontmoeten op een andere manier en natuurlijk te werken aan je eigen groei.”

Level up! is dan ook het overkoepelende thema. Je kunt er inspiratie opdoen en Topicanen laten zien aan welke ‘awesome projecten’ (met impact) ze werken. In diverse presentaties worden de laatste trends besproken op het gebied van development, architectuur, DevOp, Security en het verbeteren van je team en jezelf. Naast de ruim 800 collega’s zijn ook studenten van harte welkom om op een laagdrempelige, informele manier kennis te maken met Topicus en haar Topicanen.

Stefan: “Het festival terrein op de Gasfabriek gebruiken we nu twee jaar en dat bevalt zeer goed! We begonnen veertien jaar geleden in de Deventer Schouwburg. Inmiddels zijn we gegroeid naar het festivalterrein op de Gasfabriek. Hier is meer dan genoeg ruimte voor ruim 900 collega’s, de foodtrucks, side activiteiten en terrasjes. Door De Gasfabriek worden we heel welkom ontvangen, ze denken met ons mee en het feit dat deze locatie veel karakter heeft en alle basisvoorzieningen aanwezig zijn, maakt het een ideale locatie voor ons festival. We komen graag volgend jaar terug!”

Meer weten over Topicus, onze cultuur, aan welke projecten we werken en welke events er op de agenda staan? Kijk dan op www.werkenbijtopicus.nl

Gerelateerd nieuws

Burgemeester Ron König opent Gebouw X

Burgemeester Ron König opent Gebouw X

Gebouw X, het allernieuwste gebouw op De Gasfabriek Campus is geopend door Burgemeester Ron König. Ook in 2024 blijft de vraag naar ruimte voor innovatie en business toenemen. Met de opening van Gebouw X, THE NEXT BIC STEP van Business Innovation Campus (BIC) De Gasfabriek, wordt niet alleen voldaan aan die vraag, maar breidt de Kennisas van Deventer zich verder uit.

Lees meer

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by