Het Grote Zorg Festival

Vandaag werd het festivalterrein volop bezocht door zorgmedewerkers uit heel Nederland voor Het Grote Zorg Festival!

Het Grote Zorg Festival

Vandaag werd het festivalterrein volop bezocht door zorgmedewerkers uit heel Nederland voor Het Grote Zorg Festival!

Het Grote Zorg Festival, georganiseerd door Nursing, staat in het teken van inspirerende workshops en veel verschillende stands en patiëntenverenigingen op de beursvloer. Verdeeld in vier thema’s, innovatie & de toekomst, leefstijl & preventie, professionele groei en zorg goed voor jezelf, valt er veel te leren. Daarnaast is het een dag om met elkaar te verbinden en te lachen!

Het festival is toegankelijk voor iedereen in de zorg, van verpleegkundige tot praktijkondersteuners en studenten. In zowel de binnen- als buitenruimtes op De Gasfabriek Campus staan topsprekers die de bezoekers nieuwe inzichten en inspiratie meegeven. Tussen de sessies door wordt de beursvloer met stands van onder andere detacheerders, diverse zorgproducten en patiëntenverenigingen goed bezocht. Daarnaast is er ook tijd om te genieten van heerlijk eten, drinken en te kletsen met vakgenoten.

Wil je meer weten over Het Grote Zorg Festival? Neem een kijkje op de website en wie weet zien we jou volgend jaar.

Gerelateerd nieuws

Burgemeester Ron König opent Gebouw X

Burgemeester Ron König opent Gebouw X

Gebouw X, het allernieuwste gebouw op De Gasfabriek Campus is geopend door Burgemeester Ron König. Ook in 2024 blijft de vraag naar ruimte voor innovatie en business toenemen. Met de opening van Gebouw X, THE NEXT BIC STEP van Business Innovation Campus (BIC) De Gasfabriek, wordt niet alleen voldaan aan die vraag, maar breidt de Kennisas van Deventer zich verder uit.

Lees meer
Alle Topicanen op De Gasfabriek voor De TopiConf 2024!

Alle Topicanen op De Gasfabriek voor De TopiConf 2024!

Alle Topicanen op De Gasfabriek voor De TopiConf 2024! 🦎 TopiConf is hét event waar Topicanen kennis, visie, interesses en ideeën met elkaar delen. Waar inspiratie op wordt gedaan. En waar zij laten zien aan welke awesome projecten (met impact!) gewerkt wordt.

Lees meer

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by