Het Grootste Kennisfestival van Nederland is weer in Deventer!

Het Grootste Kennisfestival van Nederland is weer in Deventer!

Het Grootste Kennisfestival van Nederland is weer in Deventer!

Voor het derde jaar op rij is het terrein van De Gasfabriek weer omgebouwd tot festivalterrein voor de ruim 1.000 bezoekers van het Grootste Kennisfestival van Nederland. Uit meerdere branches en vakgebieden genieten bezoekers van interessante workshops, presentaties, lezingen en natuurlijk de vele foodtrucks, muziek en entertainment.

Op het Kennisfestival worden rondom het thema Innovatief Organiseren nieuwe inzichten gedeeld, verhalen verteld en praktijkvoorbeelden gegeven om een organisatie, team of persoon te ontwikkelen en te verbeteren. Meerdere perspectieven worden gedeeld en handvatten uitgedeeld waar je morgen direct mee aan de slag kunt.

Met een tal van onderwerpen zoals persoonlijk leiderschap, bestuurlijke vernieuwing, technologische ontwikkeling en succesvol veranderen is er voor elke bezoeker wel een interessant persoonlijk schema samen te stellen. En dat maakt het festival idee juist zo aantrekkelijk, geen plenair programma, maar lekker ontspannen rondzwerven in kennisland.

‘Het terrein van De Gasfabriek biedt veel mogelijkheden en de industriële look sluit perfect aan bij ons festival. Bovendien beidt het de ruimte voor de vele sprekers, een food- en drinksplein, muziek en theater. Zo divers, en dat allemaal op één locatie. De dag is nog bezig, maar we kunnen nu al terugkijken op weer een geslaagd Kennisfestival!’ aldus Rudie, organisator van Het Grootste Kennisfestival van Nederland.

Wil je meer weten over Het Grootste Kennisfestival van Nederland? Kijk dan op de website van Het Grootste Kennisfestival. 

Gerelateerd nieuws

Burgemeester Ron König opent Gebouw X

Burgemeester Ron König opent Gebouw X

Gebouw X, het allernieuwste gebouw op De Gasfabriek Campus is geopend door Burgemeester Ron König. Ook in 2024 blijft de vraag naar ruimte voor innovatie en business toenemen. Met de opening van Gebouw X, THE NEXT BIC STEP van Business Innovation Campus (BIC) De Gasfabriek, wordt niet alleen voldaan aan die vraag, maar breidt de Kennisas van Deventer zich verder uit.

Lees meer
Alle Topicanen op De Gasfabriek voor De TopiConf 2024!

Alle Topicanen op De Gasfabriek voor De TopiConf 2024!

Alle Topicanen op De Gasfabriek voor De TopiConf 2024! 🦎 TopiConf is hét event waar Topicanen kennis, visie, interesses en ideeën met elkaar delen. Waar inspiratie op wordt gedaan. En waar zij laten zien aan welke awesome projecten (met impact!) gewerkt wordt.

Lees meer

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by