Je bedrijf laten groeien

Een masterclass van Nils Strategie bij De Gasfabriek

Inhoud van de sessie

Nils strategie organiseert een bijzondere masterclass op De Gasfabriek, speciaal voor ondernemers met een groeiambitie. We gaan in op hoe je een plan maakt waarmee je jouw organisatie laat groeien. Met focus en plezier.  De masterclass is niet alleen leerzaam, maar ook spannend, onconventioneel en interactief. Vol met kennis en handvatten waarmee je direct aan de slag kunt. Het doel van deze masterclass is om je zowel een hele leerzame als een hele leuke avond te geven.

 

De masterclass brengt je concreet:

  • Informatie hoe je een groeistrategie maakt.
  • Leer je hoe je jouw bedrijf succesvol, duurzaam en voorspelbaar kan laten groeien.
  • Ontdek je hoe je afstand neemt van je concurrenten.
  • Ontmoet je gelijkgestemde ondernemers.
  • Een hele leuke avond.

Kortom:

Wil je dit jaar stappen zetten om je bedrijf te laten groeien en vind je het leuk om ondernemers met soortgelijke ambities te spreken? Dan hebben we een plek voor je beschikbaar. Hieronder kun je aangeven dat je erbij wil zijn. Er is plek voor maximaal veertig mensen, wie het eerst komt wie het eerst maalt. Er zijn geen kosten aan verbonden.

 

Spreker Gerben Nijmijer

Gerben Nijmeijer is ondernemer in hart en nieren. Ooit bezocht hij de Hotelschool, had geen idee wat hij vervolgens wilde doen en verdiende na bloed zweet en tranen een rode baret. Die heeft hij zeven jaar mogen dragen. Vervolgens begon hij zijn eerste bedrijf: K&N Vervoers-service. Dat verkocht hij twee jaar later. Het bedrijf had toen veertig chauffeurs in dienst.

Zijn tweede bedrijf was Kolibri software. Dat bedrijf maakte SaaS software voor de vastgoedbranche. Het begon als een zolderkamer-startup en ging via informal investors en investeringen via private equity naar een enorm marktaandeel in Nederland en daarbuiten. Als CEO maakte Gerben verschillende fasen van onstuimige groei mee.

In 2018 heeft hij zijn aandeel in Kolibri verkocht. Vervolgens is hij andere ondernemers gaan helpen met groei-uitdagingen vanuit zijn nieuwe bedrijf Nils Strategie. Over hoe je een bedrijf succesvol en duurzaam laat groeien schrijf hij een management-thriller: ‘Nils, het spannendste managementboek dat je ooit zult lezen.’

De details

Datum: 13-03-2023
Ontvangst: 16.00
De presentatie: 16.30
Borrel: 17.30
Locatie: De Gasfabriek Deventer

Direct aanmelden

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by