De Locatie en Zalen

De Gasfabriek Als Eventlocatie

Met het team vergaderen, een inspirerende workshop houden, een groot evenement organiseren of toch liever informele borrel? De Gasfabriek Campus beschikt over diverse zalen en hier kan het allemaal! We denken graag met je mee om samen een succesvolle bijeenkomst te realiseren. 

U kunt eenvoudig een offerte aanvragen voor een bijeenkomst door op onderstaande button te klikken. Na het doorlopen van de stappen van de aanvraag ontvangt u een offerte van ons. Mochten er vragen zijn over uw aanvraag, dan nemen wij contact met u op.

De Generator

Het monumentale karakter van het pand is goed zichtbaar in de grootste zaal die De Gasfabriek rijk is. De Generator bevindt zich aan de linkervleugel van het Apparatengebouw. De grote ramen, hoge plafonds zorgen voor een fijne lichte zaal. De ruimte is ideaal voor grote presentaties en evenementen. Het beschikt over een grote bar en kan hierdoor volledig op zichzelf draaien. 

Capaciteit: max. 250 personen
Aantal vierkante meters: 240
Technische voorzieningen: beamer (HDMI en VGA aansluiting), scherm, geluid (via Bluetooth) en voor een meerprijs microfoon(s) en techniek ondersteuning

De innovatiekamer

De Innovatiekamer is de ideale plek voor een MT/DT vergadering of een kleine workshop. De lederen stoelen en de grote houten tafel zorgen voor een fijne comfort. Op de wand zijn de gebouwen op het terrein en symbolen van diverse technieken die binnen De Gasfabriek Campus plaatsvinden weergeven. 

Capaciteit: max. 10 personen
Aantal vierkante meters: 18
Technische voorzieningen: geen en er geldt een meerprijs voor de Touchtable (presentatiescherm) & flip-over

De machinekamer

De Machinekamer is een zaal waar de oude stijl van De Gasfabriek nog goed voelbaar is. De lichte kamer is perfect voor vergaderingen, workshops of trainingen. De akoestische gordijnen maken het mogelijk de zaal volledig te verduisteren. De Machinekamer bevindt zich rechts tegenover de ingang van de Gasfabriek.

Capaciteit: max. 45 personen
Aantal vierkante meters: 65
Technische voorzieningen: beamer (HDMI en VGA aansluiting), scherm en er geldt een meerprijs voor geluid (via Bluetooth) & flip-over

De Elster

De Elster is de nieuwste aanwinst van Het Apparatengebouw en geschikt voor workshops, bijeenkomsten en vergaderingen. De zaal kan afhankelijk van het type sessie gebruikt worden tot 20 personen. Het bevindt zich op de bovenste verdieping. Het unieke karakter van het gebouw is goed zichtbaar in deze zaal. De naam verwijst naar De Grote Elster, een natte koolgasstationmeter, die vroeger in het pand heeft gestaan.

Capaciteit: max. 25 personen
Aantal vierkante meters: 60
Technische voorzieningen: TV scherm (HDMI en VGA aansluiting) en voor een meerprijs flip-over

De kantine

De Kantine is de meest speelse zaal van De Gasfabriek. Een geschikte ruimte voor een actieve workshop, een informele presentatie of een activiteiten i.c.m. een afsluitende borrel. De zaal is geschikt voor 45 stoelen in presentatie opstelling en beschikt over een bar. Je vindt de Kantine aan de meest rechterzijde ten opzichte van de ingang van de Gasfabriek. 

Capaciteit: max.75 personen
Aantal vierkante meters: 105
Technische voorzieningen: geluid (via Bluetooth) en er geldt een meerprijs voor de Touchtable (presentatiescherm), een headset& flip-over

De oval office

De Oval Office is een mooie lichte zaal in Het Kantoor (ander gebouw op de Campus) met uitzicht op de entree. De zaal heeft zicht op de IJssel, de Wilhelminabrug en de kerktorens van de binnenstand van Deventer. Een goede ruimte voor een overleg of vergadering.

Capaciteit: max. 20 personen
Aantal vierkante meters: 35
Technische voorzieningen: scherm en er geldt een meerprijs voor een beamer of de Touchtable (presentatiescherm) & flip-over

Werken bij de balie

In de hal van Het Kantoor zit Werken bij De Balie, een inspirerende omgeving waar je werkplekken kunt huren. Voor lunch of een kop koffie met je relatie kun je terecht in De Kantine in Het Apparatengebouw. Er zijn verschillende opties:

Vaste werkplek :                                             
– 5 dagen per week beschikking hebben over je eigen bureau € 170,- per maand
– Wifi en locker

Aanlandplek:
– 1 dag of 2 dagdelen per week aanlanden Bij De Balie €   70,- per maand
– 2 dagen of 4 dagdelen per week aanlanden Bij De Balie € 100,- per maand
– Wifi

Wil je meer informatie mail dan met debalie@degasfabriek.com

Sfeer
impressie

Interesse gewekt?

Neem een kijkje in onze agenda en neem deel aan één van onze vele evenementen.

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by

Direct een vergaderruimte of event reserveren?

Offerte aanvragen

You have Successfully Subscribed!