evenementen

Inspiratie voor uw Evenement 

Een evenement organiseren kan een tijdrovende klus zijn. Mogelijk bent u op zoek naar inspiratie voor de invulling van uw bijeenkomst? Wij denken graag met u mee over de inhoudelijke invulling en beschikken diverse mogelijkheden om er samen een succes van te maken! De catering faciliteren we eveneens volledig voor u. 

Op de Gasfabriek Campus bevinden zich meerdere ondernemers waarmee we samenwerken om uw event in te vullen. Dit zorgt ervoor dat we over een breed aanbod beschikken. We hebben bijvoorbeeld een Escape Room en voldoende ruimte buiten op de Campus om te voorzien in activiteiten voor een bedrijfs- of teamuitje. Tevens kunnen we inhoudelijke workshops aanbieden over Nieuwe Technologieën of Sociale Innovatie.

Events

De Gasfabriek biedt een mooie uitkomst om grote events te organiseren. We hebben een grote zaal en meerdere kleinere zalen die kunnen fungeren als subzalen voor uw event. U kunt zelfs de gehele Eventlocatie huren.

We denken graag met u mee over de invulling van uw event en brengen u in verbinding met partijen op de Campus of daarbuiten. Het is ook mogelijk dat wij de organisatie van het event voor u faciliteren.

 

 

Workshop, cursus of training

Het kan soms lastig om een goede inhoudelijke invulling voor een bijeenkomst te vinden. De Gasfabriek kan faciliteren in workshops op het gebied van Nieuwe Technologieën en Sociale Innovatie.

De workshops en trainingen die wij aanbieden; Blockchain, Internet of things, Flow(t) het,  Escape room & Teambuildingsessies begeleidt door een professional.

Bedrijfsuitjes

Een bedrijfsuitje bij De Gasfabriek? Wij faciliteren het graag op onze unieke locatie met uiteen lopende activiteiten en heerlijke catering. Boeken vanaf 15 personen en prijzen o.b.v. de activiteit(en).

De activiteiten op de Campus; Bierproeverij Davo Bieren, Cocktailworkshop, Escape room, Pijl & Boogschieten en Teambuilding.

De activiteiten in Deventer; City Survival Tour en het Deventer stadspel.

Vergadering of bijeenkomst

Het merendeel van de activiteiten bij De Gasfabriek betreffen vergaderingen of bijeenkomsten. Het is mogelijk om een dergelijke dag extra invulling te bieden met een workshop.

Tip: In de pauze een ronde wandelen op de uiterwaarden, eenvoudig te bereiken via de achterkant van de Campus.

Zakelijke borrel

Gezellig met het team of het bedrijf een borrel doen in combinatie met een bierproeverij of een leuke quiz. Het kan perfect in De Kantine of De Generator.

Een afscheid van een collega of iets te vieren met het team. Een dergelijke borrel met diverse hapjes faciliteren we natuurlijk ook graag voor u.

Kerstmarkt 2021

Kerst is een warme, gezellige en mooie tijd om iets te geven aan een ander, dit geldt ook voor bedrijven en hun medewerkers. In december 2021 toveren wij onze locatie @ De Gasfabriek om tot een vrolijk en gezellig kerstfestijn voor de zakelijke markt. Hierbij staat de kerstmarkt centraal met verschillende lokale standhouders uit Deventer. 

Lijkt het u gaaf om met uw bedrijf deel te nemen aan De Gasfabriek Kerstmarkt 2021? Vraag naar de mogelijkheden en reserveer een fantastische dag via dekantine@degasfabriek.com.

 

Komende events

Benieuwd naar de komende events die georganiseerd worden door en bij De Gasfabriek? Bekijk ze in onze agenda. We zien je graag!

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by

Direct een vergaderruimte of event reserveren?

Offerte aanvragen

You have Successfully Subscribed!