INSPIRATIE ONTBIJT 17 APRIL 2019

INSPIRATIE ONTBIJT 17 APRIL 2019

Wil jij weten wat het stressniveau in jouw bedrijf is? En hoe je stress in de toekomst voor kunt zijn? Kom 17 april en ontbijt mee bij De Gasfabriek in De Kantine.

Als onderdeel van het RI&E bent u als werkgever verplicht om preventief beschermende maatregelen te treffen tegen PSA-thema’s als: werkdruk, pesten en stress. Tevens dient u te zorgen voor het voeren van een beleid hierin. Het aanbod van dienstverleners die het ondernemers hierbij terzijde staat is enorm. Desondanks blijven de verzuimcijfers maar stijgen. TNO meldt dat meer dan een miljoen mensen jaarlijks het risico lopen op een burn-out en andere werk gerelateerde psychische aandoeningen.

Hoe behoud je het overzicht bij de aanpak van verzuim, wat moet je allemaal nog geloven en vooral: wat kun je als ondernemer zelf voor je personeel doen? In deze ontbijtpresentatie nemen Kim Hoogland van Stress Alert System en Willem Baltes van Stream u mee om op een geheel nieuwe wijze te kijken naar de aanpak van verzuim. Stresspreventie: Gaan we doen! (Maar hoe?) Een presentatie met focus op stresspreventie/vitaliteitsbeleid; Welke valkuilen kom je tegen; Wat zijn de do’s en don’ts voor ondernemers. Voor Wie? Voor ondernemers die hun medewerkers belangrijk vinden en meer willen weten over hoe ze hun gezondheid (nog) beter en duurzaam kunnen bevorderen. Voor HRM-verantwoordelijken, dga’s/directieleden, managers, teamleiders en éénieder die zijn kennis op het gebied van stress en preventie wil uitdiepen en open staat voor een totaal nieuwe aanpak.

Meld je aan voor dit ontbijt vóór 12 april via debalie@degasfabriek.com ontbijt + sessie voor slechts € 5,- Adres: Zutphenseweg 6-B.

Datum

apr 17 2019

Tijd

07:45 - 09:00

Kosten

€5,-

Locatie

De Kantine @ De Gasfabriek
De Kantine @ De Gasfabriek Deventer Netherlands 7418 AJ

Organisator

De Kantine

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 − 3 =

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by