Inspiratie-ontbijt

Inspiratie-ontbijt

Dit Inspiratie-Ontbijt wordt verzorgd door “Vindsubsidies”, opgeven kan via: debalie@degasfabriek.com.

Het tijdschema zal er ongeveer zo uitzien:
– 7.45 uur –  inloop – gasten pakken ontbijt;
– 8.00 uur –  start – introductie-informatie-inspiratie;
– 8.30 uur –  inter-actieve sessie;
– 9.00 uur –  afronding en einde.

Mijn naam is Claudi Schröder, werkzaam als Accountmanager bij Vindsubsidies. Onze passie ligt in het ondersteunen van ondernemers en instellingen die ambitieuze plannen willen omzetten in realiteit. Subsidies kunnen hier een geweldige bijdrage aan leveren. We werken in Nederland met 80 mensen. Onlangs zijn we met een 20-tal collega’s verhuisd naar de Leeuwenbrug in Deventer, daarnaast hebben we ook vestigingen in Utrecht en Enschede. Met het Ondernemershuis hebben we de afgelopen jaren een mooie samenwerking opgebouwd en ook al diverse ondernemers uit deze regio kunnen helpen. Dit komt o.a. door het digitale subsidieloket welke aangeboden wordt door o.a. MKB Deventer (www.subsidieloketdeventer.nl). Hier kun je je als ondernemer kosteloos registreren en in de database zoeken naar subsidieregelingen die passen bij je project.

Het subsidielandschap is groot en uitgestrekt, maar als je weet waar je zijn moet en hoe je er komt, biedt het enorm veel kansen. Tijdens het inspiratie-ontbijt neem ik jullie graag mee in dit landschap en met name waar de kansen en mogelijkheden liggen. Bij Vindsubsidieszijn we nuchter en toegewijd, maar hebben tegelijkertijd grenzeloze ambities. Door de vele ervaring en expertise die we in huis hebben kunnen we snel kansen signaleren voor jou als ondernemer. En die willen wij graag met je delen!

Ik kijk uit naar een mooie opkomst. Meld je snel aan met onderstaande aanmeldknop.

Tot het eind van het jaar zijn er de volgende data gepland :
– 14 november – Vindsubsidies;
– 12 december.

Vind je het leuk om op één van deze ontbijten te spreken en kun je je verhaal inkleden volgens onderstaande punten, meld je dan als spreker aan via debalie@degasfabriek.com.

  1. ondernemers en specialisten met inhoud geven voorlichting/informatie aan bedrijven, zelfstandig-ondernemers en student-ondernemers;
  2. een specifiek onderwerp waar de aanwezigen echt iets aan hebben en mee kunnen. Dus niet een verkoop verhaal of een leuk verhaaltje over wat hij/zij doet. Het moet waarde hebben voor de aanwezigen en iets toevoegen, bv info over AVG, belasting-voordeel, bedrijfsvoering, samenwerkingen, subsidies, wetgeving, social media, sales & marketing, inzet innovatieve technieken, handelen met het buitenland enz.
  3. niet alleen maar ‘zenden’ maar ook vanuit de schoenen van de toehoorders kijken/denken en bv een Q & A vorm, een mini workshop, speed-date, quiz, of andere inter-actieve sessie waar de toehoorders actief een rol hebben.

Datum

nov 14 2018

Tijd

07:30 - 09:00

Kosten

5,-

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × drie =

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by