Inspiratie-ontbijt

Inspiratie-ontbijt

“The war on talent” is in veel vakgebieden losgebarsten. De prognose is dat het de komende jaren nog lastiger zal worden om talenten te boeien en aan je organisatie te binden. Daar kun je op verschillende manieren naar kijken. Meer salaris, betere voorwaarden of door je als organisatie nog beter en mooier profileren. Dit zijn beproefde manieren, maar er is ook een andere weg.

  • Wat als we de krachten bundelen en werkelijk inzetten op de kwaliteiten die er op de arbeidsmarkt zijn. Anders kijken naar samenwerken tussen organisatie en de inzet van alle medewerkers die hier werken.
  • Wat als we te durven kijken over de organisatie heen? De kwaliteiten die al onze medewerkers hebben optimaal inzetten.
  • Wat als we medewerkers echt de ruimte geven om binnen, maar ook buiten de eigen organisatie, op hun talenten in te zetten.
  • Wat als we in staat zijn om de manier waarop we kijken naar de invulling van werk? Dat medewerkers de ruimte hebben om te werken aan duurzame inzetbaarheid.

Dan moeten we over de muren van onze eigen organisatie heen samenwerken en laten we de formele en traditionele patronen los.

De gemeente Deventer heeft met “Deventer Doet!” intern een vernieuwende manier ontwikkeld waarbij talenten van medewerkers op een innovatieve wijze gekoppeld worden aan de talenten die nodig zijn voor het werk.

In deze ontbijtsessie gaan we, onder leiding van Ilse Heitling, in op het idee om deze manier van werken breder in te zetten en over organisatiegrenzen heen te gebruiken zodat we gebruik maken van elkaars kwaliteiten.

Meld je aan voor dit ontbijt vóór 12 februari via debalie@degasfabriek.com
*ontbijt + sessie voor slechts € 5,-
Adres Zutphenseweg 6-B.

Datum

feb 14 2018

Tijd

07:30 - 09:00

Kosten

5,-

Organisator

De Balie
Email
debalie@degasfabriek.com

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien − 1 =

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by