Interactieve workshop blockchain – Oval Office

Interactieve workshop blockchain – Oval Office

Blockchain, bitcoin, het zijn termen die je vaak hoort de laatste tijd. Wat houdt deze innovatieve technologie eigenlijk in? En wat kan je ermee? Is de technologie echt zo disruptief en geniaal als vaak wordt beweerd? In deze workshop krijgt je antwoord op deze vragen. Je zult gaan zien dat deze technologie heel veel bestaande structuren zal vervangen, zeker op plekken waar vertrouwen en controle een rol spelen.

We beginnen met een stukje theorie over blockchain zodat je een idee krijgt van de inhoud en mogelijkheden van deze technologie.

Daarna gaan we een blockchain ervaren door met elkaar een fysieke blockchain te bouwen.

We sluiten af met de toepassingen die mogelijk zijn met deze technologie. Tussendoor is er ruim de tijd voor vragen en gesprek.

Zo krijg je tijdens deze cursus een introductie op de blockchaintechnologie en een idee van de mogelijkheden die hiermee op jouw vakgebied geboden worden. Deze cursus wordt georganiseerd door Coinversable, een startup die werkt aan toepassingen voor de blockchaintechnologie, in samenwerking met De Gasfabriek.

Er geldt een maximum van 20 deelnemers per keer

De locatie is De Gasfabriek, Zutphenseweg 6, Deventer. Onze workshop vindt plaats in het vroegere Essent pand op het terrein van De Gasfabriek, in de vergaderruimte boven de hoofdingang. Zie onze website (www.coinversable.com/workshop ) voor de routebeschrijving.

De kosten voor deze workshop bedragen €75,- per deelnemer, excl. BTW.
Voor aanmelden of meer informatie stuur een email naar erwin@coinversable.com.

Datum

dec 13 2017

Locatie

De Gasfabriek
Zutphenseweg 6B, 7418 AJ, Deventer

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by