Kansrijke Innovatie Kring namens Spectrus Licht & Advies

Kansrijke Innovatie Kring namens Spectrus Licht & Advies

Kansrijke Innovatie Kring (KIK) voor en namens Spectrus Licht & Advies. In een brainstorm-discussie-kring’ van mensen wordt er samen nagedacht over de toekomst, een probleem of juist een kans in een bepaalde bedrijfstak of organisatie. In een KIK ontstaan veelal kansrijke innovatieve visies, ideeën, producten of diensten.

AANLEIDING?

De ‘WERELD 3.0’ verandert in hoog tempo. Alles verandert en alles verandert sneller dan ooit. Iedere organisatie wordt beïnvloed door o.a. maatschappelijke veranderingen, politieke keuzes en bv Europese milieuafspraken maar ook door social media en nieuwe technologie. Deze ontwikkelingen vormen zowel bedreigingen als kansen voor de producten en diensten van organisaties en ondernemingen. Om hier op in te spelen en toekomstbestendig te kunnen acteren moeten en willen ze vroegtijdig nadenken over deze bedreigingen maar vooral over de nieuwe kansen om effectief te kunnen handelen. Zo ook krijgt de installatie- en verlichtingsbranche te maken met deze feiten en ontwikkelingen en daarom is het waardevol om hier met interessante mensen over te brainstormen. Daarom ook bent u uitgenodigd. Er komen o.a. klanten, leveranciers, studenten en web-partners.

WANNEER EN WAAR?

  • Donderdag 19 april
  • Inloop om 15.15 uur
  • Start KiK om 15.30 uur
  • Samenvatten opportunities
  • Einde, borrel en napraten van 17.00 tot 17.30 uu

Locatie: De Gasfabriek in Het Apparatengebouw, Zutphenseweg 6B Deventer

Parkeren: kan op de Gasfabriek Campus ‘om de hoek’

We hopen natuurlijk dat u deel wilt nemen aan deze KiK toekomst discussie, we stellen uw aanwezigheid en actieve inbreng zeer op prijs. Wilt u svp uiterlijk maandag 16 april laten weten via  <debalie@degasfabriek.com>  of we wel of niet op u kunnen rekenen?

Datum

apr 19 2018

Tijd

15:15 - 17:30

Locatie

De Gasfabriek
Zutphenseweg 6B, 7418 AJ, Deventer

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 + elf =

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by