Natuurlijk Organiseren Event (Leiders editie)

Natuurlijk Organiseren Event (Leiders editie)

Het Natuurlijk organiseren event op 22 maart 2019 is exclusief voor ambitieuze leiders die minder willen managen en meer willen leiden. De verwachte levensduur van zelfs de meest succesvolle bedrijven daalt ieder jaar, omdat ze onvoldoende meebewegen met de veranderende samenleving. We zien dat de organisatievormen van de afgelopen decennia niet meer matchen met wat onze omgeving en medewerkers van ons vragen. Een nieuw soort leiderschap wordt van ons gevraagd.

Wilt u uzelf uitdagen om straks uw organisatie uit te kunnen dagen om deze issues het hoofd en hart te bieden? Stap voor een dag volledig uit uw film en kijk er van een afstand naar. Op deze dag ervaart u in een select gezelschap van bestuurders, directeuren en ondernemers wat natuurlijk leiderschap inhoudt en leert u het zelforganiserend en wendbare vermogen van de natuur kennen. De belangrijkste voorwaarde om deze reis te kunnen maken met uw organisatie, is het maken van uw eigen reis naar natuurlijk leiderschap. Zet samen met ons deze dag de eerste stappen op dit pad en kom, net zoals de natuur, in een constante beweging. Zodat we in blijven spelen op onze snel veranderende omgeving.

Voor wie?

Voor leiders: bestuurders, directeuren, ondernemers.
Voor mensen die meer flow en moeiteloosheid wensen in hun leiderschap, hun organisatie en hun eigen leven.
Er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar.
De kosten zijn €500,- voor deze unieke dag inclusief lunch, koffie, thee. Tevens inclusief een 1-op-1 sessie met Menno en/of Brenda om op een andere dag in te zoomen op uw persoonlijke pad.

Resultaat

Wat levert deze dag u op? U zet de eerste stap in uw ontwikkeling naar natuurlijk leiderschap. U heeft een concrete start gemaakt door het invullen van uw Natuurlijk Leiderschap Canvas . U weet aan welke knoppen u kunt draaien om uw organisatie meer natuurlijk te organiseren. U heeft inspiratie opgedaan hoe u kunt experimenteren met nieuwe organisatiestijlen en vormen.

Meer informatie en reserveren

Deze dag is in handen van Brenda Boele en Menno Braakman

Datum

mrt 22 2019

Tijd

09:30 - 17:30

More Info

Meer informatie

Locatie

Midden in het bos
Woudenbergseweg 41, 3711 AA, Austerlitz, Nederland

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 − 7 =

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by