Ontbijtworkshop: Service als verdienmodel

Ontbijtworkshop: Service als verdienmodel

Samen zoeken naar praktische handvatten voor snelle start richting digitale transformatie
In deze interactieve workshop brengen we je pragmatische kennis & ervaring bij, die je morgen in staat stelt om zelf de eerste stappen te kunnen zetten. We delen onze ervaringen bij opdrachtgevers en gaan actief aan de slag met door jouw ingebrachte casuïstiek. Helpen je in je zoektocht naar onderscheidend vermogen richting je directe concurrentie. De workshop richt zich op zowel eind-, marketing -, sales – als R&D – verantwoordelijken binnen je maakbedrijf.

Gratis Smart Industry Maturity Scan
Voor de deelnemers aan de workshop hebben we bovendien een exclusief aanbod: je kunt tijdens de workshop kosteloos gebruik maken van de Smart Industry Maturity Scan. De scan verkent op basis van korte vragen waar je nu staat en welke mogelijkheden er zijn richting volwassen digitalisering: “Hoe vertaal je deze kansen naar je eigen organisatie? Waar staan mijn bedrijf en mijn werknemers? Op welke aspecten scoort mijn bedrijf goed en op welke kunnen wij verbeteren. Ik heb behoefte aan een ‘snel’ inzicht.“
Verbeter je positie, koppel digitale diensten aan je product Voeg waarde toe met connected technologie

Laat je inspireren door experts
De workshop wordt gegeven door dr. Raymond Loohuis in samenwerking met onze eigen Paul Höppener. Raymond is als senior docent en onderzoeker in Strategisch Management verbonden aan de Universiteit Twente en werkt bij de vakgroep Nikos. Hij richt zich specifiek op de implementatie van servitiseringsstrategieën en strategische samenwerking in de context van MKB-maakbedrijven.

Meld je voor 3 april aan, het aantal deelnemers is beperkt
Voor aanmelding, ga naar www.futureindustries.nl
De ontbijtworkshop wordt georganiseerd in De Gasfabriek, Zutphenseweg 6b te Deventer. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Programma
07:30 – 08:00 uur: inloop (voor ontbijt wordt gezorgd)
08:00 – 10:00 uur: workshop

Datum

apr 10 2019

Tijd

07:30 - 10:00

Kosten

Geen

Locatie

De Gasfabriek
Zutphenseweg 6B, 7418 AJ, Deventer

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 + vijf =

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by