De Gasfabriek Obligatiefonds

Samen investeren in deze innovatieve ondernemende hotspot

Business Innovatie Campus De Gasfabriek en zijn gebruikers staan aan de vooravond van een nieuwe fase. We groeien verder als een aantrekkelijke, kennisintensieve, innovatieve en ondernemende hotspot!

Wat ooit begon als een uniek idee om een vervallen bedrijventerrein te transformeren tot een bruisende innovatiecampus, staat nu op het punt om uit te breiden. Dit is hét moment voor particuliere investeerders om deel te nemen aan onze groei.

Waarom deze obligatie-uitgifte

De uitgifte is bedoeld om ruimte te creëren voor de doorstroming van startups naar scale-ups, wat de groeiende bedrijvigheid binnen De Gasfabriek ondersteunt. Veel startups zijn klaar om te groeien, maar de huidige ruimte is beperkt. Door de uitbreiding kunnen Young Potentials én nieuwe startups zich verder ontwikkelen. Voorbeeld: een startup die begint met drie mensen kan snel doorgroeien naar vijftien.

Daarnaast is het cruciaal voor onze community van bedrijven, kennisinstellingen en ondernemersorganisaties om te blijven groeien. Dit biedt ook beginnende en kleinere ondernemingen de kans om binnen De Gasfabriek te floreren.

In ons obligatiememorandum vertellen we graag meer over de investeringsmogelijkheden in onze groeiende innovatiecampus, onze toekomstvisie, kerngetallen, en de financiële en juridische details.

Vraag via onderstaande formulier het volledige memorandum aan en ontdek de mogelijkheden.

Memorandum aanvragen

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by