Business Innovation Campus “De Gasfabriek”.

Over ons

De Gasfabriek is een Business Innovation Campus. Gevestigde en startende ondernemingen, startups en scale-ups vormen samen een bruisend en innovatief geheel.

Op onze Business Innovation Campus komen ondernemers, onderwijs, studenten en overheid samen en zorgen we voor een inspirerende en boeiende omgeving. Hier worden nieuwe businessmodellen, producten en diensten met veelal schaalbare IT-Tech, ontwikkeld.

Sinds 2015 is er weer nieuw leven in een volop bruisende Gasfabriek en is de Campus “the place to be” voor meer dan 45 ondernemingen, overheids- en onderwijsinstellingen. Gezamenlijk zijn er meer dan 200 ‘bewoners’ op het terrein gevestigd. De Campus biedt huisvesting in prachtig gerenoveerde en historische panden. Het is een ontmoetingsplek met goede horeca en beschikt over evenement- en vergaderlocaties met een industriële look and feel.
We zijn enorm blij met deze prachtige ontwikkeling en zien de toestroom van nieuwe bewoners alleen maar groeien.

De Campus is nog lang niet af, wij blijven door ontwikkelen!

Toekomstbeeld campus. Door Architecten_Lab.

Onze missie

De Gasfabriek creëert een blijvende, inspirerende voedingsbodem voor nieuwe en bestaande ondernemingen om innovatieve businessmodellen toe te passen en daarmee nieuwe producten en diensten te ontwikkelen. De Gasfabriek heeft een aanzuigende werking op ondernemingen, werknemers en studenten uit de regio Deventer en (Oost-)Nederland. De Gasfabriek legt de basis voor de nieuwe ‘ondernemingen’ van de toekomst.

Contact

Neem gerust contact met ons op om mogelijkheden op samenwerkingen te bespreken!

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by