Business Innovation Center “De Gasfabriek”.

Over ons

De Gasfabriek is een Business Innovation Center. Gevestigde en startende ondernemingen, startups en scale-ups vormen samen een bruisend en innovatief geheel.

“Samen maken we het verschil”

Op onze Business Innovation Center komen ondernemers, onderwijs, studenten en overheid samen en zorgen we voor een inspirerende en boeiende omgeving. Hier worden nieuwe businessmodellen, producten en diensten met veelal schaalbare IT-Tech, ontwikkeld voor bedrijven en organisaties, mens en maatschappij.

Sinds 2015 is er weer nieuw leven in een volop bruisende Gasfabriek en is het Center ‘the place to be’ voor meer dan 75 ondernemingen, waar ongeveer 500 mensen werkzaam zijn. Maandelijks zijn er op het inspirerende industriële evenemententerrein en in de fabriekspanden tientallen events voor ondernemers, overheid en onderwijs. Het is een interessant ecosysteem geworden voor interactie, informatie en innovatie. Dit alles leidt tot nieuwe energie, ideeën en nieuwe business. Het is een ontmoetingsplek met goede horeca en beschikt over evenement- en vergaderlocaties met een industriële look and feel. Het samenwerken, innoveren en ondernemen binnen het Center ecosysteem, leidt ertoe dat zowel mensen als ideeën, startups en evenementen blijven doorontwikkelen en het Center zowel qua gebied en als concept blijft doorgroeien.

Toekomstbeeld Center. Door Architecten_Lab.

Onze missie

“Challenge yourself and your talent!”

Onze missie is om een dusdanig uitdagende en interessante Business Innovation Center te creëren waar bedrijven en organisaties, maar vooral mensen zich kunnen ontwikkelen. Hierbij blijven we altijd toekomstgericht nadenken en experimenteren met innovatieve oplossingen die een bijdrage kunnen leveren aan bedrijven, organisaties, mens en maatschappij. Omdat de wereld snel verandert, is nadenken en anticiperen op de toekomst onontkoombaar.”

Contact

Neem gerust contact met ons op om mogelijkheden op samenwerkingen te bespreken!

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by