Visie, TECH IS THE FUTURE

THE FUTURE IS NOW

“Regeren is vooruitzien. Vrij vertaald betekent dit anticiperen op de toekomst. De wereld, de uitdagingen en behoeften van mens en maatschappij veranderen snel. We weten allemaal dat ‘oude vertrouwde’ producten, diensten en modellen van vroeger niet meer werken. Bedrijven en organisaties moeten zich wel blijven ontwikkelen, anders hebben ze in de toekomst geen business en zelfs geen personeel meer. De inzet van nieuwe technologie en nieuwe businessmodellen is dan ook een must. Op onze Business Innovation Campus zitten innovatieve geesten, studenten, startups en organisaties die helpen om die kansrijke nieuwe toekomst te vinden.

TAKE A CHANCE ON NEW TECH

‘New Technology’ is het centrale thema op de Business Innovatie Campus. We leven inmiddels in de 4e industriële revolutie; een digitaal tijdperk. Op de campus werken kennisinstelling Saxion, MKB Deventer, het Ondernemershuis en Business Innovatie Centrum Codidact samen in een ‘startup ecosysteem’. Hier kan iedereen terecht om nieuwe technologische IT producten, businessmodellen en startups te ontwikkelen. Hierbij streven we onze visie na om met technologische oplossingen een bijdrage te leveren aan de behoefte van mens, milieu, markt en maatschappij.

ECOSYSTEEM

Het ecosysteem op de campus is een natuurlijke samenhang en samenwerking tussen verschillende bedrijven en hun disciplines. Naast onze focus op ‘New Technology’, voegen ook de andere gevestigde bedrijven en organisaties waarde toe. Er wordt dan ook veel samengewerkt en kennis, kunde en netwerk gedeeld. Businessclub INDUSTRIA is hiervan een mooi voorbeeld.

BUSINESS INNOVATIE MET CODIDACT

Binnen het startup ecosysteem vormt Codidact de spil in het web. Deze beweging hanteert een concept dat mensen en organisaties helpt toekomstgericht te ontwikkelen met:

  • innovatieve business ideeën
  • technologische IT- en datakennis
  • vernieuwende businessmodellen
  • nieuwe producten en diensten

Technologische innovaties kunnen een bedreiging vormen, maar ook interessante kansen bieden voor bedrijven en organisaties. Codidact werkt hiermee slim samen en maakt dat ze ‘bewust bekwaam’ worden en technologische en organisatorische oplossingen uitvinden voor de toekomst.

BE BRAVE!

Ons doel en drive is om Dé Business Innovation Campus van Oost Nederland te zijn. Een ondernemende ontwikkelomgeving waar gevestigde bedrijven en organisaties, student potentials, young professionals, start- en scale-ups elkaar ontmoeten, inspireren en versterken. Hier wordt gewerkt aan nieuwe kansen, technologische oplossingen, vernieuwende verdienmodellen voor mens, milieu en maatschappij. De plek waar toekomstgerichte technologie en op nieuwe businessmodellen gebaseerde producten, diensten, start- en scale-ups ontstaan die elkaar versterken en waarde toevoegen aan economie, mens en maatschappij.

Interesse gewekt?

We komen graag met je in contact om te sparren over nieuwe businessmodellen en technologieën.

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by