Verhuur ruimte om te ondernemen

Huren in de Gasfabriek

Veel bedrijven hebben zich al aangesloten bij De Gasfabriek en hun bedrijven daar fysiek gevestigd. Nieuw ontstane bedrijven vanuit de startups, maar ook bestaande bedrijven van binnen en buiten Deventer. Grote en minder grote bedrijven maken nu een mix van kennis op allerlei vlakken.

Huren in De gasfabriek kent ook vele vormen. In het voormalig Essent-kantoor zijn diverse ruimten beschikbaar, welke turn-key worden opgeleverd. Dat houdt in dat je de sleutel krijgt en je er eigenlijk alleen je meubels in hoeft te zetten en de computer moet inpluggen om van start te kunnen gaan. De huur is inclusief, wat inhoudt dat alleen nog extra voor het internetgebruik moet worden betaald, maar voor de rest alle gebruikelijke gebruikskosten als G/W/E en in de huurprijs verrekend. 

In het Apparatengebouw, het ontmoetingscentrum van De Gasfabriek zijn in het souterrain ook enkele kantoorunits op dezelfde huurbasis voorhanden, maar op de verdieping is er keuze tussen flexwerkplekken en vaste bureaus. De vaste bureaus staan in een afgesloten ruimte en deze wordt dus gedeeld door meerdere mensen/bedrijven. De Flexwerkplekken zijn voor iedereen toegankelijk en hebben een beperkte beschikbaarheid. Ook biedt de Kantine de mogelijkheid om te flexwerken.

De grote kracht van huren bij De Gasfabriek is de grote mate van flexibiliteit. Dynamische bedrijven hebben geen lange huisvestingshorizon en daar speelt De Gasfabriek op in. Tenzij er specifieke investeringen door verhuurders moeten worden gedaan, is de huurtermijn minimaal 6 maanden en vervolgens per maand opzegbaar. Verschuivingen intern behoren in overleg tot de mogelijkheden en vallen buiten de minimale huurtermijn.

Afspraak maken voor een bezichtiging?

Neem gerust contact met ons op om mogelijkheden te bespreken!

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by

Direct een vergaderruimte of event reserveren?

Offerte aanvragen

You have Successfully Subscribed!