startups

STARTUPS

Ieder jaar ontstaan of komen er nieuwe start- en scale-ups met jonge ondernemende uitvinders met innovatieve ideeën in De Gasfabriek. Zij zijn gedreven om de wereld te veroveren, met nieuwe concepten gebaseerd op nieuwe technologie.

STARTUPS

Inmiddels kunnen we niet meer zonder ‘helpende technologie’. Alle bedrijven en organisaties moeten wel inzetten op digitale innovatie om toekomstbestendig te kunnen opereren én te overleven. Zij zijn gewend om beter-sneller-goedkoper te innoveren, maar de toekomst vraagt om het (helemaal) anders te doen met nieuwe businessmodellen en new tech. Veel gevestigde bedrijven vinden het moeilijk om hierop in te spelen.

Het Business Innovation Center (BIC) helpt deze bedrijven met het vinden van een nieuwe visie, product en/of businessmodel. Het BIC faciliteert de experimentele en validerende samenwerking tussen organisaties en technologie. Ondernemende en digitaal-vaardige studenten van Saxion, andere hogescholen en universiteiten voegen hier hun skills aan toe en spelen hierin een belangrijke rol. Het Ondernemershuis helpt deze young potentials weer met het opzetten van een eigen onderneming. Zo wordt samenwerkend waarde gecreëerd voor iedereen!

 

 

Het BIC van de De Gasfabriek initieert en faciliteert startups en scale-ups.  Het BIC bestaat uit een uitgebreide set van o.a. coaching, huisvesting, financiering, marketing, co-ownership, partnerships met onderwijs, studenten en opdrachtgevers. Startups en scale-ups maken vaak op meerdere onderdelen gebruik van het BIC. Het uitgebreide BIC voor nieuwe IT-Tech startups, wordt vooral geboden door het Business Innovatie Centrum van De Gasfabriek. Zij helpen bedrijven bedrijven en organisaties om met een andere blik te kijken naar hun organisatie. 

 

 

  NEW TECHNOLOGY VEROVERT DE MARKT, MENS EN MAATSCHAPPIJ

  startUPS en scale ups Business InnovatiON Center

  Adres
  Zutphenseweg 6
  7418 AJ
  Deventer

  Powered by