techfeast 2023

TECHFEAST 2023 OP DE GASFABRIEK

Op 16 juni 2023 (13.00 – 18.00) zal het eerste techfestival van Deventer plaatsvinden, genaamd TECHFEAST. Hoe kan dit nou beter dan op onze eigen innovatiecampus. Omdat dit jaar de eerste editie is, willen we je graag uitnodigen om met je team en eventueel relaties deel te nemen.

Speciaal voor Gasfabriekers hebben we een leuk aanbod van 50% korting op de ticketprijs met kortingscode ‘Gasfabriek50’.

De earlybird tickets zijn nog tot 12 mei geldig via onderstaande button.

Waarom?!

Het aantal Tech-ondernemingen in de regio is groot en divers.
Deventer alleen al telt meer dan 2.700 IT-bedrijven waar dagelijks meer dan 9.000 mensen met de nieuwste technologieën werken op het
gebied van content, IT en innovatie. Alle redenen dus om Deventer als Tech-stad en de regio groots op de kaart te zetten. Om dat goed te doen worden de handen ineengeslagen met het bedrijfsleven, het onderwijs en de gemeente.

TECHFEAST – “TECH Festival East Netherlands”

Tijdens TECHFEAST vieren we moderne technologie van en in het Oosten in de breedste zin van het woord: van hard- tot software, van idee tot uitvoering en van manager tot engineer.  Een samenkomst van IT-talent en professionals rondom thema’s als Artificial Intelligence, Robotics, Cyber Security, Blockchain, Metaverse en nog veel meer.

Innovators, wetenschappers en trendwatchers nemen bezoekers mee in de toekomst van technologie. Tech ondernemers en specialisten laten aan de hand van interactieve presentaties, Q&A’s en workshops zien hoe ze innovatieve technologieën nu al toepassen en hoe je deze zelf kunt inzetten.

Enkele hoogtepunten uit het programma zijn: 

 • Frank Ferro, Director of Insights van PostNL over het gebruik van algoritmes en de ‘data reis’
  van PostNL;
 • Wim Naudé, Professor van de Universiteit van Aachen, over het Einde van de wereld?  Hoe
  onze technologie stagneert en wat we eraan kunnen doen; 
 • Joost Diepenmaat, COO van Moneybird, over de productontwikkeling methodieken die het
  bedrijf in staat stellen om in rap tempo vooruitstrevende software te ontwikkelen; 
 • Arend Luten, Software Engineer van Tembo, over hoe hij experimenteert met moderne
  autonome robots binnen fabrieksomgevingen.

Op het evenemententerrein van Innovatiecampus De Gasfabriek in Deventer is er voor iedereen wat wils. Zo vinden bezoekers hier de drie ‘area’s’ met elk een eigen thema: de ‘Inspire stage’ voor inspiratie en vergezichten, de ‘Activate stage’ voor de nieuwste toepassingen van technologie en de ‘Demonstrate area’ met interactieve workshops en demo’s.

Geen winstoogmerk

De organisatie van TECHFEAST wordt gedaan door Stichting NextGen. De Stichting heeft geen winstoogmerk en zet de inkomsten uit zakelijk ticketverkoop in voor de organisatie van een professioneel techfestival en laagdrempelig toegang voor studenten uit de regio.

Algemene informatie

TECHFEAST; Hét TECHfestival van het Oosten
Datum: Vrijdag 16 juni 2023
Tijd: 13.00 – 18.00 uur
Locatie: Zutphenseweg 6, 7418 AJ, Deventer

Website: www.techfeast.nl

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by