Vergader -en congreszalen

Inspirerende ruimtes

De Gasfabriek beschikt over vier inspirerende vergader- en congreszalen voor bijeenkomsten tot 150 personen. Er zijn diverse mogelijkheden voor bijvoorbeeld vergaderingen of congressen maar de ruimte kan ook gebruikt worden voor het geven van trainingen.

Bekijk de verschillende ruimtes en vraag naar de mogelijkheden, we denken graag met je mee. Vrijwel alles is mogelijk! Informeer gerust naar de mogelijkheden via dekantine@degasfabriek.com.

De Generator

150

De grootste ruimte die de Gasfabriek rijk is, bevindt zich aan de linkervleugel van het Apparatengebouw. De hoge ramen aan drie zijden van De Generator biedt plek aan ruim 150 stoelen en 10 tot 20 tafels. De ruimte is ideaal voor presentaties en evenementen.

Aantal vierkante meters: 240,9
Kosten per dagdeel: €400,-
Kosten per uur: €200,-

De innovatiekamer

10

Direct tegenover de ingang van het Apparatengebouw vind je de Innovatiekamer. In deze kamer hangen inspirerende posters, de uitwerkingen van onze KIKS en werken van onze startups. De Innovatiekamer is de kleinste huurruimte en is geschikt voor ongeveer 10 personen.

Aantal vierkante meters: 18 
Kosten per dagdeel: €75,-
Kosten per uur: €35,-  

De machinekamer

50

De Machinekamer is een inspirerende ruimte waar de oude stijl van De Gasfabriek nog goed voelbaar is. De lichte kamer is perfect voor vergaderingen of kleine evenementen. De ruimte is geschikt voor 50 stoelen en 8 tot 10 tafels. Je vindt de Machinekamer rechts tegenover de ingang van de Gasfabriek. 

Aantal vierkante meters: 65,1 
Kosten per dagdeel: €150,-
Kosten per uur: €100,-

Interesse gewekt?

Neem een kijkje in onze agenda en neem deel aan één van onze vele evenementen.

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by

Direct een vergaderruimte of event reserveren?

Offerte aanvragen

You have Successfully Subscribed!