NOMINATIE DEVENTER STARTER VAN HET JAAR

De finalisten voor de Deventer ondernemersverkiezingen zijn bekendgemaakt en we zijn trots om te mogen aankondigen dat we zijn genomineerd voor Starter van het jaar!

Publieksprijs

De Gasfabriek is genomineerd voor Deventer Starter van het jaar en daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op. Maar we zijn er nog niet, want voor de publieksverkiezing hebben we jouw stem nodig. Stemmen kan via de website van Deventer Marktplein.

Trots op onze locatie

“De Gasfabriek voegt iets extra’s toe aan Deventer en het ondernemerschap in deze regio. Maar we hebben er ook voor kunnen zorgen dat een bijzonder en historisch stukje Deventer opnieuw tot leven kwam.

De ondernemers hier winnen elke dag een beetje, door hun bedrijf te verbeteren en zich voor te bereiden op uitdagingen in de nieuwe economie!”

Heb jij al gestemd? Stem nu op de Gasfabriek!

Deventer Marktplein

De Deventer Ondernemersverkiezingen worden ook dit jaar georganiseerd door Deventer Marktplein, een fantastisch initiatief dat ondernemend Deventer op de kaart zet. Het ondernemersevenement geeft Deventer de perfecte gelegenheid om bestaande relaties te verstevigen en nieuwe contacten op te doen.

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by