BIC-LAB

Het Business Innovation Campus-LAB faciliteert kennisdeling en experimenten met nieuwe technologie.

Het BIC-Lab

De wereld verandert sneller dan ooit tevoren. Overheden, ondernemingen, organisaties en onderwijs moeten en willen wel mee veranderen maar weten vaak niet hoe. Ze vragen zich af of nieuwe technologie voor bedrijven en organisaties en nieuwe business modellen een innovatieve, waardevolle rol kunnen spelen voor mens, milieu en maatschappij. Het BIC-LAB helpt hen met deze zoektocht middels kennisdeling en praktische experimenten met nieuwe technologie die leiden tot kansrijke oplossingen.

Benieuwd? Lees verder of kom langs in het BIC-LAB van De Gasfabriek!

Onze Werkwijze

Het BIC-LAB is voor de hierboven genoemde partijen een sparring-, kennis- en ontwikkelpartner om met nieuwe technologie innovatieve toepassingen voor uw organisatie te ontwerpen. Met een fysiek lab op het terrein van De Gasfabriek in Deventer, voorzien van de nieuwste apparatuur, verkennen we met elkaar  kansrijke mogelijkheden. Onze business- en technologie specialisten helpen u door interactieve kennissessies en het ontwikkelen van waardevolle praktische prototypes. 

Van lab naar live

Nadat het prototype succesvol is gevalideerd hebben we de kennis en tools om deze door te ontwikkelen tot een operationeel en werkend product. 

Deze partijen gingen u voor

Onze menukaart

Ook benieuwd wat digitale technieken voor jou kunnen betekenen voor innovatie in jouw organisatie? Je kunt bij het BIC-LAB terecht voor de volgende activiteiten. Meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact op.

Het BIC-LAB wordt mede mogelijk gemaakt door Inversable B.V.

Interesse gewekt? Meer weten? Neem contact op!

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by