De TechFabriek, een inspirerende techwerkplaats voor jongeren.

Vanuit de Gasfabriek hebben een aantal ondernemers de koppen bij elkaar gestoken om te kijken naar een oplossing. Het voornaamste doel moet zijn om jongeren in gemeente Deventer kennis te laten maken met alle aspecten van techniek en ze te motiveren hier in de toekomst meer mee te doen. De uitkomst van deze bainstormsessie is de TechFabriek.

De TechFabriek is een inspirerende techwerkplaats waar Deventer jongeren, techneuten, gamers en andere geïnteresseerden met elkaar kunnen gamen en in aanraking komen met technieken van de toekomst zoals 3d printen, Designen, Virtual Reality, Programmeren, Sensor Tech, Artificial Intelligence etc. Er zullen in de toekomst tevens challenges, game- en tech events en trainingen aan gekoppeld worden. Dit doen we niet alleen om een bijdrage te leveren aan een boeiende en nuttige vrijetijdsbesteding voor jongeren, maar ook om ze meer te interesseren voor techniek en technische opleidingen en -beroepen.

Vanaf 17 mei is de TechFabriek elke donderdag open van 16:00 tot 20:00. De eerste 4 keer zal zich richten op het maken van een app. Met behulp van de MIT app inventor, kan je voor de eerste keer kennis maken met het bouwen van een app en wordt je begeleid naar een succesvol eindproduct.

Voor vragen of opmerkingen
Tel: 06-21840425
Mail: detechfabriek@gmail.com

We zien je graag bij de TechFabriek

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by