Gasfabriek Kerstborrel – De Kantine

Gasfabriek Kerstborrel – De Kantine

Als Gasfabrieker ben je van harte welkom op de kerstborrel. Dit jaar zal deze in het Apparatengebouw worden gehouden. Het is natuurlijk heel leuk om met elkaar in kerstsfeer op het jaar terug te kijken. We hebben een leuke prijs voor degene met de meest originele/verschrikkelijke/unieke/innovatieve kerstkledij. Vergeet je dus vooral niet uit te dossen in jouw favoriete kerstoutfit!

Meld je aan door een mail te sturen naar balie@degasfabriek.com. Aanmelden is verplicht i.v.m. de catering en is mogelijk t/m vrijdag 15 december!

Hoe ziet de kerstborrel er ongeveer uit?:
– Vanaf 17.00 uur ben je welkom in De Kantine voor een drankje of je start bij Christiaan Kats in het House2start, waarna je naar De Kantine gaat;

– Rond 18.00 uur worden wij geïnspireerd door Tamara Tielen van Dazzle;

– 18.30 uur wordt het stampottenbuffet geopend door de winnaar van de prijs (kerstkleding);
Na het kerstdiner is er volop gelegenheid om onder het genot van een borrel na te praten of nader kennis te maken met elkaar;
20.30 uur sluiten wij de kerstborrel af.

Wij willen graag aan iedereen een ‘’pakketje’’ aanbieden met daarin het buffet en twee consumpties. Doordat De Gasfabriek een bijdrage levert aan deze avond hebben wij de pakketkosten kunnen beperken tot € 10,- per pakket. Dit kan per pinbetaling voldaan worden in De Kantine. Verder is het mogelijk om meer consumpties af te nemen tegen betaling.

Tot donderdag de 21ste!

Datum

dec 21 2017

Locatie

De Gasfabriek
Zutphenseweg 6B, 7418 AJ, Deventer

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × drie =

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by