TOEKOMST VAN WERK IN DEVENTER

TOEKOMST VAN WERK IN DEVENTER

Wil jij meepraten over hoe werk er over 5 jaar uit zou moeten zien in Deventer? Dan nodigen we je graag uit voor een KIK bij de Gasfabriek op 12 september (16-17.30 uur). Een KIK?? Dat is een Kansrijke Innovatie Kring (moet je gewoon keertje meemaken 😊)

Ons doel is een visie ontwikkelen op werk in de nabije toekomst. Vooral gezien vanuit jongeren. Deze visie willen we inzetten om Deventer extra aantrekkelijk te maken voor de werknemer van de toekomst, waarmee Deventer makkelijker nieuwe werknemers aantrekt. Dit is positief voor de concurrentiepositie van het Deventer bedrijfsleven.

Praat, denk en doe mee op 12 september!

KIK staat voor Kansrijke Innovatie Kring en is een hulpmiddel om te komen tot disruptieve innovatie. Het is een gelegenheidsorganisatie bestaande uit verschillende disciplines waaronder start-ups, professionals, MKB-ers, Serial entrepreneurs en studentondernemers. Na het vaststellen van een gemeenschappelijke visie, worden hierbinnen innovatieve proposities ontwikkeld die niet beter, sneller en goedkoper zijn dan het bestaande aanbod, maar die vooral anders zijn.
Innovatiecentrum De Gasfabriek initieert activiteiten en Startups op diverse thema’s en (top)sectoren. De studierichtingen van verschillende kennisinstituten sluiten hierop aan en indien gewenst kan er op thema onderzoek verricht worden.

Dit event is een initiatief van De Gasfabriek, Salland Academy (MKB Deventer), Ondernemershuis en Rabobank Salland

MELD JE HIER AAN

Datum

sep 12 2018

Tijd

16:00 - 17:30

Kosten

0,-

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 4 =

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by